Kutsu kaverisi kuntorasteille

Oletko koskaan miettinyt, että suunnistus on aika mahtavaa? Entäpä kaverin kanssa?

Keväällä 2023 sinulla on hyvä tilaisuus kutsua kaverisi mukaan kuntorasteille vaikka verestämään vanhoja muistoja tai kokeilemaan täysin uutta lajia. Kuntorastien kampanjaviikolla osa kuntosuunnistuksia järjestävistä seuroista tarjoaa kaverisi osallistumisen ilmaiseksi!

Osallistuvat seurat / kuntorastien järjestäjät

 
 
 
 
 
 
 

Ota kaverisi mukaan kampanjassa mukana oleville kuntorasteille ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai te molemmat haluatte tutustua uuteen harrastukseen.

#kaverirasteilla #suunnistus

Löydä tapahtumat

Katso kuntorastitapahtumat Rastilipusta.

Kampanjan tapahtumat ovat myös osa kansainvälistä World Orienteering Day -viikkoa.

Seuroille

Suunnistusliitto kutsuu seurat mukaan Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjaan 15.-22.5.2023 välisenä aikana.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä kuntorastien kiinnostavuutta ja osallistujamääriä. Kampanja on pääasiassa viestinnällinen. Käytännössä seuran osallistuessa kampanjaan seura tarjoaa kuntorastitapahtumassaan ilmaisen osallistumisen kuntosuunnistajan ei suunnistavalle kaverille, jonka kuntosuunnistaja on kutsunut mukaan tapahtumaan. Suunnistusliitto markkinoi kampanjaa ja siinä mukana olevia tapahtumia valtakunnallisesti ja tuottaa materiaalia somemarkkinointiin seurojen käyttöön.